25/01

Шаховска школа за ЈУНИОРИ

Ве покануваме да учите ШАХ од најдобрите

повеќе..

28/10

Екипно Првенство на С. Македонија во шах за жени за 2020 година

Во периодот од 09-12 октомври 2020 година, во “Хотел Скардус” во Тетово, Попова Шапка, се одржа Екипно Првенство на Северна Македонија за жени.

повеќе..

03/09

Државни првенства во шах за момчиња и девојчиња за 2020 година

Во периодот од 25-29.08.2020 во хотел Метропол во Охрид...

повеќе..

Спонзор и официјални шаховски организации