10/25

Победа на АЛКАЛОИД во последното коло од ЕЦЦ 2015

Во последното коло од Европскиот Клупски Куп во шах ...

10/24

ШК Алкалоид ќе игра против BEER-SHEVA од Израел

Во вчерашното коло ШК Алкалоид загуби од екипата на SIBERIA ...

10/24

Пречка на патот до врвот за ШК „Алкалоид“ од руски „Сибир“

Рускиот „Сибир“ кој во моментов е најблизу до ...

10/23

Денес ШК Алкалоид ќе се сретне со тимот SIBERIA

По вчерашниот пораз од екипата OBIETTIVO RISARCIMENTO PADOVA ...

10/23

Петтото коло ја прекина серијата победи на ШК „Алкалоид“

Последните секунди од петтото коло беа ...

10/22

Започнува петтото коло од Европскиот Клупски Куп 2015

Во петото коло ШК Алкалоид ќе се сретне со екипата OBIETTIVO RISARCIMENTO ...

10/22

Кинескиот Велемајстор Ју му ја донесе четвртата победа на ШК „Алкалоид“

Во четвртото коло од ЕКК 2015, екипата на ...

10/21

Започнува четвртото коло од Европскиот Клупски Куп 2015

Во четвртото коло екипата на ШК Алкалоид ќе игра против AVE NOVY BOR ...