Јуниорски шаховски школи

Град Водител/шаховска школа Телефон Електронска пошта
Неготино велемајстор
Трајко Недев
075 416496 tnedev@mt.net.mk
trajkonedev@gmail.com
Прилеп велемајстор
Звонко Станојоски
076 442300 zvonko_st@mt.net.mk
Струга женски интернационален мајстор
Габриела Коскоска
070 276475 gabriela.koskoska@gmail.com
Скопје велемајстор
Драгољуб Јаќимовиќ
076 227171 jacimovic2001@yahoo.com
Скопје велемајстор
Влатко Богдановски
078 259200 vlatkosk88@hotmail.com
Скопје интернационален мајстор
Дејан Стојановски
078 644898 stojanovskidejan@hotmail.com
Скопје велемајстор
Роландо Кутиров
070 227243 kutirov.rolando@yahoo.com

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња