Доделена наградата „6 Ноември“ за 2015 година

Велемајсторот Трајко Недев, член на Шаховскиот Клуб Алкалоид, доби едно значајно општествено признание. Тоа е наградата „6 Ноември“, за 2015 година, доделена од Советот на Општина Неготино за постигнати резултати од областа на спортот.