АЛКАЛОИД РАПИД ОПЕН 2018

Традиционалниот меѓународен турнир во забрзан / рапид шах АЛКАЛОИД РАПИД ОПЕН 2018 ќе се одржи на 03 Март (сабота) во х. Континентал во Скопје, со почеток во 10,00 часот.

Повеќе информации во расписот за турнирот: