13/12

ЕКИПНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА МЛАДИ ДО 16 ГОДИНИ ЗА 2018

Јуниорската екипа на „ШК Алкалоид 1“...

повеќе..

04/12

Тони лазов со втора норма за интернационален мајстор

На Светското младинско првенство, кое што се...

повеќе..

10/22

ШК Алкалоид го подели третото место на ЕКК 2018!

Со убедливата победа во последното коло ...

повеќе..

Спонзор и официјални шаховски организации