АЛКАЛОИД ОТВОРЕН ТУРНИР ВО БРЗОПОТЕЗЕН ШАХ 2016

ALKALOID
BLITZ OPEN 2016

Шаховскиот Клуб АЛКАЛОИД го организира својот традиционален Отворен, меѓународен турнир во брзопотезен (blitz) шах, на 20 Март 2016 година.


Повеќе информации на следните линкови:

ALKALOID BLITZ OPEN 2016 MK

ALKALOID BLITZ OPEN 2016 ENG