Информации од завршени турнири во организација на ш.к. Алкалоид

Турнир ALKALOID Rapid Open 2018
Термин 03.03.2018
Место Skopje, Hotel Continental
Држава Makedonija
РЕЗУЛТАТИ http://chess-results.com/tnr331358.aspx?lan=21&art=1&rd=9&turdet=YES&flag=30
Турнир ALKALOID Rapid Open 2017
Термин 18.02.2017
Место Skopje, Hotel Continental
Држава Makedonija
РЕЗУЛТАТИ http://chess-results.com/tnr258830.aspx?lan=21&art=1&rd=9&turdet=YES&flag=30
Турнир Alkaloid Blitz Open 2016
Термин 20. 03. 2016
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати http://olympiad.chess-results.com/tnr207353.aspx?lan=21
Турнир ALKALOID Rapid Open
Термин 06.12.2015
Место Skopje
Држава Makedonija
Веб страна Raspisot mozete da go prevzemete vo MAK i ENG verzija
Турнир European Team Chess Championship 2015
Термин 12. 11. 2015 – 22. 11. 2015
Место Reykjavik
Држава Iceland
Веб страна www.etcc2015.com
Турнир Alkaloid Rapid Open 2015
Термин 06. 12. 2015
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати http://olympiad.chess-results.com/tnr194685.aspx?lan=21
Турнир Alkaloid Blitz Open 2015
Термин 14.03. 2015
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr162336.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=2094
Турнир Alkaloid Rapid Open 2014
Термин 13. 11. 2014
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr149909.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=1776
Турнир Alkaloid Blitz Open 2014
Термин 01. 03. 2014
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr123762.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=1137
Турнир Alkaloid Rapid Open 2013
Термин 02. 11. 2013
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr113765.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=966
Турнир Alkaloid Blitz Open 2013
Термин 24. 02. 2014
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr91196.aspx?lan=21
Турнир Alkaloid Rapid Open 2012
Термин 03. 11. 2012
Место Skopje, hotel Kontinental
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr82259.aspx?lan=21

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња