Информации за други завршени турнири

Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U18
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177191.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U16
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177195.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U14
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177213.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U12
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177219.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U10
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177221.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-U08
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177223.aspx?lan=21
Турнир Macedonia Youth Championships 2015-G08
Термин 17. 06. 2015 – 22. 06. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr177731.aspx?lan=21
Турнир Open RAPID Championship of Skopje 2014
Термин 13. 12. 2014
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr153932.aspx?lan=21
Турнир Open Championship of Macedonia 2014, Individual
Термин 25. 08. 2014 – 02. 09. 2014
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr143606.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=1599
Турнир Open Championship of Macedonia 2015, Individual
Термин 22. 08. 2015 - 30. 08. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr181456.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=2366
Турнир XXIV. Team Championship of Macedonia
Термин 20. 07. 2015 - 26. 07. 2015
Место Struga, hotel Drim
Држава Makedonija
Резултати www.chess-results.com/tnr181154.aspx?lan=21
Фотографии www.chess-results.com/Fotos.aspx?lan=21&key1=2364
Турнир European Club Cup 2015
Термин 17. 10. 2015 – 25. 10. 2015
Место Skopje, hotel Aleksandar Palas
Држава Makedonija
Веб страна www.europeanchessclubcup2015.com
Турнир World Rapid and Blitz Championship 2015
Термин 09. 10. 2015 – 15. 10. 2015
Место Berlin
Држава Germany
Веб страна www.berlin2015.fide.com
Турнир European Youth Ches Championship 2015
Термин 20. 09. 2015 - 01. 10. 2015
Место Poreč
Држава Hrvatska
Веб страна www.porec2015.org
Турнир World Cup 2015
Термин 10. 09. 2015 – 05. 10. 2015
Место Baku
Држава Azerbaijan
Веб страна www.bakuworldcup2015.com/en

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња