Mисија, визија, oпштествена одговорност

Нашата визија

Нашата визија е континуирано да се развиваме како водечки шаховски клуб во Македонија и како препознатлив бренд во Европа.

Нашата мисија

Нашата мисија е да овозможиме унапредување на шаховската игра во Македонија, развој на натпреварувачки и спортски дух, а сè со цел усовршување и остварување на повисоки спортски резултати.

Нашата општествена одговорност

Посветени сме на постојан развој и унапредување на младинските шаховски школи, запознавање на младите со оваа дисциплина и спортот воопшто, и формирање на здрави млади генерации, со основната определба ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЀ !

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња