наши вредности

Фотографија Организатор Настан Период
Европска Шаховска Унија

Европски Првенства за јуниори 2016,Чешка, Прага.

Јуниорите на ШК Алкалоид со тренерот ВМ Трајко Недев

17-28.08.2016
ШФМ

Екипен Шампионат на Македонија за 2016.

ШК Алкалоид со уште една шампионска титула.

12.08.2016
ШФМ

Отворено Меѓународно Првенство на Македонија за 2016 година.

ИМ Филип Панчевски со уште една шампионска титула.

16-24.07.2016
ШФМ

Јуниорски Првенства на Македонија за 2016.

Јуниорите на ШК Алкалоид се закитија со победнички пехари и медали,со тренерот ИМ Дејан Стојановски

16-21.06.2016
Алкалоид

Отворен меѓународен брзопотезен турнир на Алкалоид за 2016.

ИМ Филип Панчевски победник на турнирот

20.03.2016
Алкалоид

Отворен меѓународен турнир во забрзан шах на Алкалоид за 2015.

ИМ Филип Панчевски победник на турнирот

06.12.2015
ФИДЕ (Светска Шаховска Федерација)

Светски Првенства за јуниори 2015,Грција, Порто Карас.

Јуниорите на ШК Алкалоид со тренерот ВМ Влатко Богдановски

25.10-05.11.2015
Европска Шаховска Унија

Европски Клупски Куп за 2015 година, Скопје.

Екипата на ШК Алкалоид

17-25.10.2015
ШФМ

Отворено Меѓународно Првенство на Македонија за 2015 година.

ВМ Звонко Станојоски со уште една шампионска титула

22-30.08.2015
Европска Шаховска Унија

Европски Првенства за јуниори во забрзан и брзопотезен шах, Србија,Нови Сад.

Јуниорите на ШК Алкалоид: Лазов, Константинов и Михов

01-06.08.2015

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња