25th European Youth Chess Championship 2015


www.porec2015.org


25th European Youth Chess Championship 2015 U8, 10, 12, 14, 16, 18 Пореч, Хрватска 21030.09.2015 Јуниорите на ШК Алкалоид учествуваа на Европските првенства во шах, соодветно по категории. Тони Лазов категорија Јуниори до 16 години, со 5 поени од 9 партии се пласира на 25 место (од 67 учесници). Михаил Јорданов, категорија јуниори до 12 години, освои 3,5 поени, а Матеј Звездакоски со 4,5 поени во категорија Јуниори до 10 години се пласира на 49 место од 97 учесници.

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња