„Алкалоид“ во последното коло игра против „SHSM Legacy Square Moscow”

Денес со почеток од 15,00 часот ќе започне последното седмо коло, каде што на првата табла се среќаваат екипите на Алкалоид и „SHSM Legacy Square Moscow”.За оваа екипа на првата табла настапува поранешниот член на ШК „Алкалоид” велемајсторот Ернесто Инаркиев. Во овој меч Алкалоид влегува со еден бод повеќе од својот противник и останатите конкуренти.

Паровите по табли се следни:

Bo. 2 ALKALOID (MKD) Rtg - 8 SHSM Legacy Square Moscow (RUS) Rtg 0 : 0
1.1 GM Ding, Liren 2764 - GM Inarkiev, Ernesto 2714
1.2 GM Andreikin, Dmitry 2726 - GM Dubov, Daniil 2648
1.3 GM Eljanov, Pavel 2757 - GM Malakhov, Vladimir 2698
1.4 GM Jakovenko, Dmitry 2709 - GM Grachev, Boris 2632
1.5 GM Yu, Yangyi 2721 - GM Najer, Evgeniy 2683
1.6 GM Kryvoruchko, Yuriy 2702 - GM Popov, Ivan 2596

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња