Органи и тела на шаховскиот клуб Алкалоид

Управен одбор на ш.к. Алкалоид
Виктор Стојчевски,
Член на УО при Алкалоид АД – Скопје, Финансии
Функција
претседател


Лидија Софревска-Андонова,
Алкалоид АД– Скопје, Инвестиции
Функција
секретар


Никола Димовски,
Алкалоид АД – Скопје, Информатичка технологија и телекомуникации
Функција
селектор


Дарко Велков,
Алкалоид АД – Скопје, Снабдување
Функција
член


Влатко Мицев,
Алкалоид АД– Скопје, Кадровски работи
Функција
членМакедонски играчи од сениорскиот тим
Трајко Недев,
Велемајстор; ФИДЕ Сениор Тренер (FST)
Линк до ФИДЕ профил


Филип Панчевски,
Интернационален мајстор
Линк до ФИДЕ профил


Звонко Станојоски,
Велемајстор; ФИДЕ тренер DI (Developmental Instructor)
Линк до ФИДЕ профил


Дејан Стојановски,
Интернационален мајстор; ФИДЕ тренер (FT)
Линк до ФИДЕ профил


Драгољуб Јаќимовиќ,
Велемајстор, Капитен; ФИДЕ тренер DI (Developmental Instructor)
Линк до ФИДЕ профил


Влатко Богдановски,
Велемајстор ; ФИДЕ тренер DI (Developmental Instructor)
Линк до ФИДЕ профил


Тони Лазов,
ФИДЕ мајстор
Линк до ФИДЕ профил


Комисија за јуниорски шах Титула Функција
Лидија Софревска-Андонова женски ФИДЕ мајстор претседател
Никола Димовски интернационален мајстор член
Трајко Недев велемајстор член
Влатко Богдановски велемајстор член
Драгољуб Јаќимовиќ велемајстор член
Звонко Станојоски велемајстор член
Дејан Стојановски интернационален мајстор член
Габриела Коскоска женски интернационален мајстор член


Стручен одбор Титула Функција
Никола Димовски интернационален мајстор селектор
Драгољуб Јаќимовиќ велемајстор член
Филип Панчевски интернационален мајстор член
Трајко Недев велемајстор член
Влатко Богдановски велемајстор член
Звонко Станојоски велемајстор член
Дејан Стојановски интернационален мајстор член


Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња