Шаховски клуб Алкалоид

Бул. Александар Македонски 12, Скопје, Македонија
[email protected]

Претседател:

Виктор Стојчевски
[email protected]
Тел. +389 2 3104279

Секретар:

Лидија Софревска-Андонова
[email protected]
Тел. +389 2 3104293
Моб. +389 70 367790

Колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња на прва страна кои се потребни од технички причини, заради овозможување на функционалноста на веб-страницата и на услугите што ги нудиме, и нив ги сметаме за суштински или неопходни колачиња.
Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност / Политика за веб колачиња